Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Ενοποιήσεις

Η ενοποίηση του ESET Security Ultimate με το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας αυξάνει το επίπεδο ενεργής προστασίας κατά του κακόβουλου κώδικα σε μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Εάν υποστηρίζεται το πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που χρησιμοποιείτε, η ενοποίηση μπορεί να ενεργοποιηθεί στο ESET Security Ultimate. Μετά την ενοποίηση με το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας, η γραμμή εργαλείων του ESET Security Ultimate εισάγεται απευθείας στο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, για πιο αποτελεσματική προστασία της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Για να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις ενοποίησης, ανοίξτε τα στοιχεία Ρυθμίσεις για προχωρημένους > Προστασίες > Προστασία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας > Προστασία γραμματοκιβωτίου > Ενοποίηση.

Ενοποίηση στο Microsoft Outlook – Το Microsoft Outlook είναι προς το παρόν το μόνο υποστηριζόμενο πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Η προστασία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας λειτουργεί ως πρόσθετο. Το κύριο πλεονέκτημα της προσθήκης είναι ότι είναι ανεξάρτητη από το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται. Όταν το πρόγραμμα–πελάτης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας λαμβάνει ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα, αυτό αποκρυπτογραφείται και αποστέλλεται στη σάρωση για ιούς. Για μια πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων εκδόσεων του Microsoft Outlook, δείτε αυτό το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της ESET.

Προηγμένη επεξεργασία προγράμματος-πελάτη email – Επεξεργάζεται επιπλέον συμβάντα Outlook Messaging API (MAPI): Αντικείμενο που τροποποιήθηκε (fnevObjectModified) και Αντικείμενο που δημιουργήθηκε (fnevObjectCreated). Απενεργοποιήστε αυτή την επιλογή εάν παρατηρείτε καθυστέρηση του συστήματος κατά την εργασία με το πρόγραμμα-πελάτη email.