Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Σελίδες βοήθειας

Καλώς ορίσατε στον οδηγό χρήσης του ESET Security Ultimate. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ θα σας παρουσιάσουν το προϊόν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον υπολογιστή σας πιο ασφαλή.

Ξεκινώντας

Προτού χρησιμοποιήσετε το ESET Security Ultimate, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τους διάφορους τύπους ανιχνεύσεων και τις απομακρυσμένες επιθέσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας. Επίσης, η εταιρεία έχει συντάξει μια λίστα με τις νέες δυνατότητες που διαθέτει το ESET Security Ultimate.

Ξεκινήστε με την εγκατάσταση του ESET Security Ultimate. Εάν έχετε εγκαταστήσει ήδη το ESET Security Ultimate, δείτε το θέμα Εργασία με το ESET Security Ultimate.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις σελίδες βοήθειας του ESET Security Ultimate

Η ηλεκτρονική βοήθεια χωρίζεται σε διάφορα κεφάλαια και υποκεφάλαια. Πατήστε F1 στο ESET Security Ultimate για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το παράθυρο που είναι ανοιχτό αυτήν τη στιγμή.

Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση για ένα θέμα βοήθειας με λέξη ή λέξεις κλειδιά ή αναζήτηση περιεχομένου πληκτρολογώντας λέξεις ή φράσεις. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μεθόδων είναι ότι μια λέξη-κλειδί μπορεί να σχετίζεται λογικά με σελίδες βοήθειας οι οποίες δεν περιέχουν τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί στο κείμενο. Η αναζήτηση με λέξεις και φράσεις θα αναζητήσει το περιεχόμενο σε όλες τις σελίδες και θα εμφανίσει μόνο εκείνες που περιέχουν τη λέξη ή τη φράση αναζήτησης σε πραγματικό κείμενο.

Για λόγους συνέπειας και για την αποφυγή σύγχυσης, η ορολογία που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον οδηγό βασίζεται στο περιβάλλον χρήστη του ESET Security Ultimate. Επίσης, χρησιμοποιούμε ένα ομοιόμορφο σύνολο συμβόλων για την επισήμανση θεμάτων ιδιαίτερου ενδιαφέροντος ή σημασίας.


note

Η σημείωση είναι μια σύντομη παρατήρηση. Παρόλο που μπορείτε να τις παραβλέψετε, οι σημειώσεις μπορεί να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες, όπως συγκεκριμένες δυνατότητες ή έναν σύνδεσμο για κάποιο σχετικό θέμα.


important

Αυτό απαιτεί την προσοχή σας και συνιστάται να μην το παρακάμψετε. Συνήθως, παρέχει μη κρίσιμες αλλά σημαντικές πληροφορίες.


warning

Αυτές οι πληροφορίες απαιτούν επιπλέον προσοχή. Οι προειδοποιήσεις εμφανίζονται κυρίως για να σας αποτρέψουν από λάθη που μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες. Διαβάστε και κατανοήστε το κείμενο, καθώς αναφέρει ιδιαίτερα ευαίσθητες ρυθμίσεις συστήματος ή κάποιον ενδεχόμενο κίνδυνο.


example

Αυτή είναι μια περίπτωση χρήσης ή ένα πρακτικό παράδειγμα που έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια συγκεκριμένη λειτουργία ή δυνατότητα.

Σύμβαση

Σημασία

Έντονη γραφή

Ονόματα στοιχείων διασύνδεσης, όπως πλαίσια και κουμπιά επιλογής.

Πλάγια γραφή

Σύμβολα κράτησης θέσης για τις πληροφορίες που παρέχετε. Για παράδειγμα, όνομα αρχείου ή διαδρομή σημαίνει ότι πληκτρολογείτε τη διαδρομή ή το όνομα ενός αρχείου.

Courier New

Δείγματα κώδικα ή εντολές.

Υπερσύνδεσμος

Παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε άλλα θέματα ή σε εξωτερικές τοποθεσίες στο διαδίκτυο. Οι υπερσύνδεσμοι επισημαίνονται με μπλε χρώμα και μπορεί να έχουν υπογράμμιση.

%ProgramFiles%

Ο κατάλογος συστήματος των Windows στον οποίο αποθηκεύονται τα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί στα Windows.

Η ηλεκτρονική βοήθεια είναι η κύρια προέλευση περιεχομένου βοήθειας. Η πιο πρόσφατη έκδοση της ηλεκτρονικής βοήθειας θα εμφανίζεται αυτόματα εάν έχετε ενεργή σύνδεση στο Internet.