Webbåtkomstskydd

Med Webbåtkomstskydd kan du konfigurera avancerade inställningar för modulen Internetskydd. Följande alternativ är tillgängliga i Avancerade inställningar > Skydd > Webbåtkomstskydd > Webbåtkomstskydd:

Aktivera webbåtkomstskydd – när detta inaktiverats kan inte webbåtkomstskydd och skydd mot nätfiske köras.

note

Vi rekommenderar starkt att du låter Webbåtkomstskydd vara aktiverat och inte utesluter några program eller IP-adresser som standard.

Genomsök webbläsarskript – när det här alternativet är aktiverat kontrollerar detekteringsmotorn alla JavaScript-program som körs av webbläsare.

Aktivera Skydd mot nätfiske – när det här alternativet är aktiverat blockeras webbsidor med nätfiske. Se Skydd mot nätfiske för mer information.

Undantagna program – gör att du kan undanta specifika program från genomsökning av Webbåtkomstskydd. Användbart när Webbåtkomstskydd orsakar kompatibilitetsproblem.

Undantagna IP-adresser – gör att du kan undanta specifika fjärradresser från genomsökning av Webbåtkomstskydd. Användbart när Webbåtkomstskydd orsakar kompatibilitetsproblem.

CONFIG_WEB_ACCESS

Webbåtkomstskyddet visar följande meddelande i webbläsaren när webbplatsen blockeras:

WEB_BLOCKED

note

Anvisningar med bilder

Följande artiklar i ESET:s kunskapsbas kanske endast finns på engelska:

Exkludera en säker webbplats från att blockeras av webbåtkomstskyddet

Blockera en webbplats med hjälp av ESET Smart Security Premium