Undantagna program

Om du vill utesluta genomsökning av kommunikation för specifika program ska du lägga till dem i listan. De valda programmens HTTP(S)/POP3(S)/IMAP(S)-kommunikation kontrolleras inte. Vi rekommenderar att endast använda detta för program som inte fungerar normalt när deras kommunikation kontrolleras.

Aktiva program och tjänster är automatiskt tillgängliga här när du klickar på Lägg till. Klicka på ... och gå till ett program för att lägga till undantaget manuellt.

Redigera – redigera valda poster i listan.

Ta bort – tar bort valda poster från listan.

CONFIG_EPFW_CONTENT_SCAN_EXCLUDE