Skydd vid nätverksåtkomst

Med Nätverksåtkomstskydd kan du konfigurera alla dina nätverksanslutningar i detalj. Du kan tillåta/neka åtkomst till din dator i specifika nätverk, tillåta/neka åtkomst till nätverksenheter från din dator med mera baserat på konfigurationen. Som standard har ESET Smart Security Premium förkonfigurerade brandväggsregler och nätverksåtkomstskydd för maximal säkerhet. Vissa miljöer kan dock behöva anpassad konfiguration. Standardinställningarna bör endast ändras av en erfaren användare.

CONFIG_NETWORK_PROTECTION

Du kan konfigurera följande inställningar i Avancerade inställningar > Skydd > Nätverksåtkomstskydd (klicka på länkarna nedan för en detaljerad beskrivning av varje alternativ i Nätverksåtkomstskydd):

icon_section Skydd vid nätverksåtkomst

Nätverksanslutningsprofiler – du kan använda profiler för att styra brandväggens beteende för specifika nätverksanslutningar.

IP-uppsättningar – du kan definiera uppsättningar av IP-adresser som skapar en logisk grupp med IP-adresser. Du kan använda dem för brandväggsregler.

Network Inspector

Brandvägg

Skydd mot nätverksattacker