Vanhan tuotteen automaattinen päivitys

ESET-tuoteversiotasi ei enää tueta, ja tuotteesi on päivitetty uusimpaan versioon.

MONITOR_RED Yleisiä asennusongelmia

note

Kussakin uudessa ESET-tuoteversiossa on paljon virheenkorjauksia ja parannuksia. Asiakkaat, joilla on voimassa oleva ESET-tuotteen tilaus, voivat päivittää saman tuotteen uusimpaan versioon maksutta.

Viimeistele asennus seuraavasti:

1.Hyväksy käyttöoikeussopimus ja kuittaa tietosuojakäytäntö valitsemalla Hyväksy ja jatka. Jos et hyväksy käyttöoikeussopimusta, valitse Poista asennus. Et voi siirtyä edelliseen versioon.

2.Valitse Salli kaikki ja jatka, jos haluat sallia sekä ESET LiveGrid® -palautejärjestelmän että asiakaskokemuksen parannusohjelman tai valitse Jatka, jos halua osallistua ohjelmaan.

3.Kun olet aktivoinut uuden ESET-tuotteen aktivointiavaimellasi, Yleiskuvaus-sivu tulee näkyviin. Jos tilaustietojasi ei löydy, jatka ilmaista kokeiluversiota. Jos edellisessä tuotteessa käytetty tilauksesi ei ole voimassa, aktivoi ESET-tuotteesi.

4.Asennuksen viimeistely edellyttää laitteen uudelleenkäynnistystä.