Uudempaan versioon päivittäminen

Uusia ESET Smart Security Premium ‑versioita julkaistaan parannusten tekemiseksi ja ongelmien korjaamiseksi, jos niitä ei voida korjata ohjelmamoduulien automaattisen päivityksen avulla. Myöhempään versioon päivitys voidaan tehdä monella tapaa:

1.Automaattisesti ohjelmapäivityksen välityksellä.
Koska ohjelmapäivitykset toimitetaan kaikille käyttäjille ja ne voivat vaikuttaa tiettyihin järjestelmämäärityksiin, ne julkaistaan pitkällisen testausjakson jälkeen, jotta toiminnallisuus varmistetaan kaikissa mahdollisissa järjestelmäkokoonpanoissa. Jos haluat päivittää uuteen versioon heti, kun se on julkaistu, käytä jotakin alla olevista menetelmistä.
Varmista, että Sovelluksen toimintopäivitykset -asetus on otettu käyttöön kohdassa Lisäasetukset > Päivitä > Profiilit > Päivitykset.

2.Valitse ohjelman pääikkunassa Päivitä-kohdasta Tarkista päivitykset.

3.Voit manuaalisesti ladata ja asentaa uudemman version aiemman päälle.

Lisätietoja ja kuvitettuja ohjeita:

Päivitä ESET-tuotteet – tarkista uusimmat tuotemoduulit

Mitä ovat erilaiset ESET-tuotepäivitykset ja versiotyypit?