Lisää tunnistuspoikkeus tai muokkaa sitä

Ohita tunnistus

Kelvollinen ESETin tekemän havainnon nimi tulisi antaa. Jotta havainnon nimi olisi kelvollinen, valitse avattavasta Lokitiedostot-valikosta Lokitiedostot ja sitten Havainnot. Tämä on hyödyllistä, kun väärä hälytys näytteestä havaitaan ESET Smart Security Premium-tuotteessa. Oikeiden tunkeutumisten poissulkemiset ovat äärimmäisen vaarallisia, joten suosittelemme, että poissuljet vain asiaan liittyvien tiedostoja ja hakemistoja napsauttamalla Polun peite -kentästä ... ja vain lyhyeksi aikaa. Poissulkemiset vaikuttavat myös mahdollisesti ei-toivottuihin sovelluksiin, mahdollisesti vaarallisiin sovelluksiin ja epäilyttäviin sovelluksiin.

Katso myös Polun poikkeuksen muoto.

DIALOG_EXCLUDE_THREAT

Katso alla olevaa tunnistuspoikkeusesimerkkiä.

Ohita hajautusarvo

Ohittaa tiedoston määritetyn hajautusarvon SHA-1 mukaan tiedostotyypistä, sijainnista, nimestä tai tiedostoliitteestä riippumatta.

DIALOG_EXCLUDE_HASH

example

Poikkeukset tunnistuksen nimen mukaan

Jos haluat ohittaa tietyn tunnistuksen sen nimen mukaan, kirjoita kelvollinen tunnistuksen nimi:

Win32/Adware.Optmedia

Voit myös käyttää seuraavaa muotoa, kun suljet tunnistuksen pois tuotteen ESET Smart Security Premium hälytysikkunasta:

@NAME=Win32/Adware.Optmedia@TYPE=ApplicUnwnt
@NAME=Win32/TrojanDownloader.Delf.QQI@TYPE=Trojan
@NAME=Win32/Bagle.D@TYPE=worm

Valvontaelementit

Lisää – Ohittaa kohteita havainnoinnissa.

Muokkaa – Tämän vaihtoehdon avulla voit muokata valittuja kohteita.

Poista – Poistaa valitut kohteet (pidä CTRL-painike alhaalla ja napsauta, jos haluat valita useita).