Polun poikkeuksen muoto

Voit kattaa tiedostoryhmiä käyttämällä yleismerkkejä. Kysymysmerkki (?) vastaa yhtä muuttujamerkkiä, ja tähtimerkki (*) vastaa merkkijonoa, jonka pituus on vähintään nolla merkkiä.

example

Poikkeuksen muoto

Jos haluat ohittaa kaikki kansiossa olevat tiedostot ja alikansiot, kirjoita kansion nimi ja käytä peitettä *

Jos haluat ohittaa vain doc-tiedostot, käytä peitettä *.doc

Jos suoritettavan tiedoston nimessä on tietty määrä merkkejä (ja merkit vaihtelevat), joista tiedät varmasti vain ensimmäisen (esimerkiksi "D"), käytä seuraavaa muotoa:
D????.exe (kysymysmerkit korvaavat puuttuvat/tuntemattomat merkit)

Esimerkkejä:

C:\Tools\* — Polun on päätyttävä kenoviivalla (\) ja tähdellä, (*), jotta se osoittaa, että se on kansio ja kaikki kansion sisältö (tiedostot ja alikansiot) jätetään pois.

C:\Tools\*.* — Sama toiminta kuin C:\Tools\*

C:\ToolsTools-kansiota ei ohiteta. Tarkistimen kannalta Tools voi olla myös tiedostonimi.

C:\Tools\*.dat – ohittaa .dat-tiedostot Tools-kansiossa.

C:\Tools\sg.dat – jättää pois tämän tietyn tiedoston, joka sijaitsee määritetyssä polussa

example

Järjestelmän muuttujat poikkeuksissa

Voit käyttää järjestelmän muuttujia, kuten %PROGRAMFILES% tarkistuksen poikkeusten määrittämiseen.

Voit poissulkea Program Files -kansion käyttämällä tätä järjestelmämuuttujaa ja polkua %PROGRAMFILES%\* (muista lisätä kenoviiva ja tähtimerkki polun perään), kun lisäät poikkeuksia

Jos haluat ohittaa kaikki %PROGRAMFILES%-alikansiossa olevat tiedostot ja kansiot, käytä polkua %PROGRAMFILES%\Ohitettava_kansio\*

arrow_down_home Laajenna tuettujen järjestelmämuuttujien luettelo