Lisää tai muokkaa suorituskykypoikkeuksia

Tässä valintaikkunassa ohitetaan määrätty polku (tiedosto tai hakemisto) tässä tietokoneessa.

note

Valitse polku tai anna se manuaalisesti

Voit valita asianmukaisen polun valitsemalla ... Polku-kenttään.

Kun syötät manuaalisesti tietoja, poikkeusesimerkkejä on lisää alapuolella.

DIALOG_EXCLUDE_PATH

Voit kattaa tiedostoryhmiä käyttämällä yleismerkkejä. Kysymysmerkki (?) vastaa yhtä muuttujamerkkiä, ja tähtimerkki (*) vastaa merkkijonoa, jonka pituus on vähintään nolla merkkiä.

example

Poikkeuksen muoto

Jos haluat ohittaa kaikki kansiossa olevat tiedostot ja alikansiot, kirjoita kansion nimi ja käytä peitettä *

Jos haluat ohittaa vain doc-tiedostot, käytä peitettä *.doc

Jos suoritettavan tiedoston nimessä on tietty määrä merkkejä (ja merkit vaihtelevat), joista tiedät varmasti vain ensimmäisen (esimerkiksi "D"), käytä seuraavaa muotoa:
D????.exe (kysymysmerkit korvaavat puuttuvat/tuntemattomat merkit)

Esimerkkejä:

C:\Tools\* — Polun on päätyttävä kenoviivalla (\) ja tähdellä, (*), jotta se osoittaa, että se on kansio ja kaikki kansion sisältö (tiedostot ja alikansiot) jätetään pois.

C:\Tools\*.* — Sama toiminta kuin C:\Tools\*

C:\ToolsTools-kansiota ei ohiteta. Tarkistimen kannalta Tools voi olla myös tiedostonimi.

C:\Tools\*.dat – ohittaa .dat-tiedostot Tools-kansiossa.

C:\Tools\sg.dat – jättää pois tämän tietyn tiedoston, joka sijaitsee määritetyssä polussa

example

Järjestelmän muuttujat poikkeuksissa

Voit käyttää järjestelmän muuttujia, kuten %PROGRAMFILES% tarkistuksen poikkeusten määrittämiseen.

Voit poissulkea Program Files -kansion käyttämällä tätä järjestelmämuuttujaa ja polkua %PROGRAMFILES%\* (muista lisätä kenoviiva ja tähtimerkki polun perään), kun lisäät poikkeuksia

Jos haluat ohittaa kaikki %PROGRAMFILES%-alikansiossa olevat tiedostot ja kansiot, käytä polkua %PROGRAMFILES%\Ohitettava_kansio\*

arrow_down_home Laajenna tuettujen järjestelmämuuttujien luettelo

important

Yleismerkkejä ei tueta polun keskellä

Yleismerkkien käyttäminen polun keskellä (esimerkiksi C:\Tools\*\Data\file.dat) voi toimia, mutta sitä ei tueta virallisesti suorituskyvyn poissulkemisessa.

Yleismerkkien käytöllä polun keskellä ei ole rajoituksia tunnistuspoikkeuksia käytettäessä.

example

Poikkeusten järjestys

Poikkeusten prioriteettitasoa ei voi säätää ylös-/alas-painikkeilla (kuten palomuurisäännöissä, joissa säännöt suoritetaan ylhäältä alaspäin).

Kun tarkistin löytää vastaavuuden ensimmäiselle säännölle, toista sääntöä ei arvioida.

Mitä vähemmän sääntöjä on, sitä parempi on tarkistuksen suorituskyky.

Vältä samanaikaisten sääntöjen luomista.