Valitse näyte analysoitavaksi – Tiedostosta väärä hälytys

Pyydämme sinua lähettämään tiedostoja, jotka tunnistetaan virheellisesti tartunnan saaneiksi. Näin toimimalla autat meitä parantamaan virustentorjunnan ja vakoiluohjelmasuojauksen moottoriamme ja autat muita pysymään suojattuina. Vääriä hälytyksiä (FP) voi aiheutua, kun tiedoston kuvio vastaa tunnistusohjelmassa olevaa kuviota.

Sovelluksen nimi ja versio – Ohjelman nimi ja versio (esim. numero, alias tai koodinimi).

Tiedoston alkuperä (URL-osoite tai toimittaja) – Kirjoita tiedoston alkuperä (lähde) ja se, miten löysit tiedoston.

Sovelluksen tarkoitus – Sovelluksen yleinen kuvaus, tyyppi (esim. selain tai mediasoitin) ja sen toiminta.

Huomautuksia ja lisätietoja – Kirjoita lisätietoja tai kuvaus, joka helpottaa epäilyttävän tiedoston käsittelyssä.

note

Kolmea ensimmäistä parametria tarvitaan hyväksyttyjen sovellusten tunnistamiseen ja erottamiseen haittakoodista. Lisätiedot auttavat laboratorioitamme huomattavasti näytteiden tunnistamisessa ja käsittelyssä.