Valitse näyte analysoitavaksi – Epäilyttävä sivusto

Valitse jokin seuraavista Mikä vika sivustossa on? -valikon kohdista:

Tartunnan saanut – Web-sivusto, joka sisältää viruksia tai muita haittaohjelmia, joita levitetään eri tavoilla.

Tietokalastelu – Tietojenkalastelun tavoitteena on saada selville luottamuksellisia tietoja, kuten tilinumeroita, PIN-koodeja ja niin edelleen. Lisätietoja tämän tyyppisistä hyökkäyksistä on sanastossa.

Huijaus – Huijausviesti tai petollinen verkkosivusto, joka on tarkoitettu erityisesti nopeiden voittojen tekemiseen.

Valitse Muu, jos muut vaihtoehdot eivät vastaa lähetettävää sivustoa.

Huomautuksia ja lisätietoja - Voit kirjoittaa lisätietoja tai kuvauksen, joka helpottaa epäilyttävän verkkosivuston analysointia.