Valitse näyte analysoitavaksi – Epäilyttävä tiedosto

Haittaohjelmatartunnan paljastavat merkit ja oireet – Kirjoita tietokoneessa olevan epäilyttävän tiedoston toiminnan kuvaus.

Tiedoston alkuperä (URL-osoite tai toimittaja) – kirjoita tiedoston alkuperä (lähde) ja se, miten löysit tiedoston.

Huomautuksia ja lisätietoja – Kirjoita lisätietoja tai kuvaus, joka helpottaa epäilyttävän tiedoston käsittelyssä.

note

Ensimmäinen parametri – Haittaohjelmatartunnan paljastavat merkit ja oireet – on pakollinen, mutta lisätiedot antavat laboratorioillemme paljon apua näytetiedostojen tunnistamisessa ja käsittelyssä.