Valitse näyte analysoitavaksi

Jos havaitset tietokoneessa epäilyttävästi toimivan tiedoston tai Internetissä epäilyttävän sivuston, voit lähettää sen ESETin tutkimuslaboratorioon analysoitavaksi (ei ehkä käytettävissä ESET LiveGrid® -kokoonpanosta riippuen).

important

Ennen näytteiden lähettämistä ESETille

Älä lähetä näytettä, ellei se täytä ainakin jotain seuraavista ehdoista:

ESET-tuotteesi ei havaitse näytettä lainkaan

Tiedosto tunnistetaan virheellisesti uhaksi

Emme hyväksy henkilökohtaisia tiedostojasi (jotka haluat ESETin tarkistavan haittaohjelmien varalta) näytteiksi (ESET Research Lab ei tee tarvepohjaista tarkistusta käyttäjien puolesta)

Kirjoita kuvaava aihe ja sisällytä tiedostosta mahdollisimman paljon tietoja (kuten näyttökuva tai Web-sivusto, josta se on ladattu).

Voit lähettää näytteen (tiedoston tai sivuston) ESETille analysoitavaksi jollakin seuraavista tavoista:

1.Käytä näytteen lähetyslomaketta tuotteessasi. Se sijaitsee kohdassa Työkalut > Lähetä näyte analysoitavaksi. Toimitettavan näytteen enimmäiskoko on 256 Mt.

2.Voit lähettää tiedoston myös sähköpostitse. Jos tämä vaihtoehto sopii sinulle paremmin, pakkaa tiedosto(t) WinRAR/WinZIP-ohjelmalla, suojaa pakattu tiedosto salasanalla "infected" ja lähetä se osoitteeseen samples@eset.com.

3.Jos haluat tehdä ilmoituksen roskapostista tai vääristä hälytyksistä, jotka Käytönvalvonta-moduuli on tehnyt, katso lisätietoja ESET-tietopankin artikkelista.

Valitse Valitse näyte analysoitavaksi -lomakkeessa parhaiten sopiva kuvaus avattavasta Näytteen lähettämisen syy -valikosta:

Epäilyttävä tiedosto

Epäilyttävä sivusto (Web-sivusto, joka on jonkin haittaohjelman tartuttama),

Väärä hälytys – sivusto

Väärä hälytys – tiedosto (tiedosto, joka tunnistetaan virheellisesti tartunnan saaneeksi)

Muu

Tiedosto/sivusto – Lähetettävän tiedoston tai Web-sivuston polku.

Sähköpostiosoite yhteydenottoa varten – Sähköpostiosoite lähetetään yhdessä epäilyttävien tiedostojen kanssa ESETille ja sitä voidaan käyttää, jos analyysi edellyttää lisätietoja sinulta. Sähköpostiosoitteen antaminen on valinnaista. Valitse Lähetä nimettömästi, jos haluat jättää kentän tyhjäksi.

note

Et välttämättä saa vastausta ESETiltä

Huomaa, että ESET ei lähetä vastausta, ellei lisätietoja tarvita. Koska joka päivä palvelimemme vastaanottavat kymmeniätuhansia tiedostoja eikä kaikkiin lähetyksiin voi vastata.

Jos tiedosto todetaan haitalliseksi sovellukseksi tai sivustoksi, sen määritys lisätään tulevaan päivitykseen.