Valitse näyte analysoitavaksi – Sivustosta väärä hälytys

Pyydämme sinua lähettämään sivustot, jotka tunnistetaan virheellisesti tartunnan saaneiksi, huijauksiksi tai tietoja kalasteleviksi. Vääriä hälytyksiä (FP) voi aiheutua, kun tiedoston kuvio vastaa tunnistusohjelmassa olevaa kuviota. Ilmoita tällaisesta sivustosta, jotta voimme parantaa virusten ja tietojenkalastelun torjunnan moottoria ja auttaa muita suojautumaan.

Huomautuksia ja lisätietoja – Kirjoita lisätietoja tai kuvauksia, jotka helpottavat epäilyttävän verkkosivuston käsittelyä.