Ohjattu tunnistuspoikkeuksen luontitoiminto

Tunnistuspoikkeuksen voi luoda myös Lokitiedostot-pikavalikosta (ei käytettävissä haittaohjelmatunnistuksissa):

1.Valitse ohjelman pääikkunasta Työkalut > Lokitiedostot.

2.Napsauta tunnistuslokissa olevaa tunnistusta hiiren kakkospainikkeella.

3.Valitse Luo poikkeus.

Jos haluat jättää tunnistuksia pois poikkeusehtojen perusteella, valitse Muuta ehtoja:

Täsmälliset tiedostot – Jätä tiedostot pois SHA-1-hajautusarvon perusteella.

Tunnistus – Jätä tiedostot pois tunnistuksen nimen perusteella.

Polku + tunnistus – Jätä tiedostot pois tunnistuksen nimen ja polun perusteella (esim. file:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/34e1824e/ggdsfdgfd.pdf.exe).

Suositusasetus on valittu valmiiksi tunnistustyypin perusteella.

Voit halutessasi myös lisätä kommentin ennen Luo poikkeus -valintaa.