Program de instalare în direct

După ce ați descărcat pachetul de instalare Live Installer, faceți clic dublu pe fișierul de instalare și urmați instrucțiunile pas cu pas din Expertul de instalare.


important

Pentru acest tip de instalare trebuie să aveți o conexiune la Internet.

INSTALLATION_LIVE

1.Selectați limba respectivă în meniul vertical și faceți clic pe Continuare. Așteptați câteva clipe pentru descărcarea fișierelor de instalare.

2.Citiți Acordul de licență pentru utilizatorul final și faceți clic pe Accept pentru a continua.

3.Pentru a activa, a administra și a vizualiza securitatea dispozitivului folosind ESET HOME, conectați dispozitivul la contul ESET HOME. Faceți clic pe Omitere conectare pentru a continua fără a vă conecta la ESET HOME.

4.Alegeți o opțiune de activare. Dacă instalați o versiune mai recentă peste una anterioară, cheia de licență va fi introdusă în mod automat.

5.Expertul instalare determină ce produs ESET este instalat pe baza licenței. Versiunea cu cele mai multe caracteristici de securitate este întotdeauna pre-selectată. Faceți clic pe Schimbați produsul dacă doriți să instalați o altă versiune a produsului ESET.

6.Selectați preferința pentru următoarele funcționalități și faceți clic pe Continuare sau faceți clic pe Permiteți toate și continuați pentru a activa toate funcționalitățile și a începe procesul de instalare. Poate dura câteva momente:

Sistem de feedback ESET LiveGrid®

Aplicații potențial nedorite

Programul de îmbunătățire a experienței clienților

7.Faceți clic pe Efectuat pentru a părăsi Expertul de instalare.

MONITOR_RED Depanator de instalare.


note

După ce produsul este instalat și activat, începe descărcarea modulelor. Protecția este inițializată și este posibil ca anumite caracteristici să nu fie complet funcționale decât după finalizarea descărcării.