Programul de îmbunătățire a experienței clienților

Asociindu-vă la Programul de îmbunătățire a experienței clienților veți furniza ESET informații anonime privind utilizarea produselor noastre. Găsiți mai multe informații despre procesarea datelor în politica noastră de confidențialitate.

Consimţământul dvs.

Participarea la acest Program este voluntară și pentru ea este nevoie de consimțământul dvs. După ce vă asociați la acest program, participarea va avea un caracter pasiv, adică nu mai este nevoie de nicio altă acțiune din partea dvs. Vă puteți revoca oricând consimțământul modificând setările pentru produs. Dacă procedați astfel, nu vom mai procesa datele dvs. anonime.

Vă puteți revoca consimțământul oricând modificând setările pentru produs:

Ce tipuri de informaţii colectăm?

Date despre interacțiunile cu produsul

Aceste informații ne spun mai multe despre modul în care sunt folosite produsele noastre. Astfel putem afla, de exemplu, ce funcții sunt utilizate mai des, ce setări sunt modificate de utilizatori sau cât timp petrec folosind produsul.

Date despre dispozitive

Colectăm aceste informații pentru a înțelege unde și pe ce dispozitive sunt folosite produsele noastre. Exemple tipice includ modelul dispozitivului, țara, versiunea și numele sistemului de operare.

Date pentru diagnosticarea erorilor

Sunt colectate și informații despre erori și blocări. De exemplu, ce eroare s-a petrecut și ce acțiuni au condus la ea.

De ce colectăm aceste informații?

Aceste informații anonime ne ajută să ne îmbunătățim produsele, beneficiarul final fiind dvs., utilizatorul nostru. Aceste informații ne ajută să facem produse mai relevante, mai ușor de folosit și cu mai puține erori.

Cine controlează aceste informații?

ESET, spol. s r.o. este singura organizație care controlează datele colectate în cadrul acestui Program. Aceste informații nu sunt partajate cu terți.