Utilizare ESET HOME cont

Conectați-vă dispozitivul la ESET HOME pentru a vizualiza și a gestiona toate licențele și dispozitivele ESET activate. Puteți să reînnoiți, să faceți upgrade sau să extindeți licența și să vedeți detalii importante despre licență. În portalul de administrare ESET HOME sau în aplicația mobilă, puteți să editați setările Anti-Theft, să adăugați licențe diferite, să descărcați produse pe dispozitive, să verificați starea de securitate a produsului sau să partajați licențe prin e-mail. Pentru mai multe informații, vizitați paginile de Ajutor online ESET HOME.

BEGINNER_MYESET

După ce selectați Utilizare cont ESET HOME ca metodă de activare sau când vă conectați la contul ESET HOME în timpul instalării:

1.Conectați-vă la contul dvs. ESET HOME.


note

Dacă nu aveți un cont ESET HOME, faceți clic pe Creare cont pentru a vă înregistra sau consultați instrucțiunile din secțiunea de ajutor online ESET HOME.

Dacă v-ați uitat parola, faceți clic pe Am uitat parola și urmați pașii de pe ecran sau consultați instrucțiunile din secțiunea de ajutor online ESET HOME.

2.Setați un nume de dispozitiv pentru dispozitiv (numele va fi utilizat în toate serviciile ESET HOME) și faceți clic pe Continuare.

3.Alegeți o licență pentru activare sau adăugați o licență nouă. Faceți clic pe Continuare pentru a activa ESET Smart Security Premium.