Instalare

Există câteva metode pentru a instala ESET Smart Security Premium pe computer. Metodele de instalare pot varia în funcție de țară și de mijloacele de distribuire:

Live Installer – Descărcat de pe site-ul ESET sau CD/DVD. Pachetul de instalare este universal pentru toate limbile (alegeți limba corespunzătoare). Live Installer este un fișier mic; fișierele suplimentare necesare pentru instalarea ESET Smart Security Premium sunt descărcate automat.

Instalare offline – Utilizează un fișier .exe mai mare decât Live Installer și nu necesită o conexiune la internet sau fișiere suplimentare pentru a finaliza instalarea.


important

Înainte de a instala ESET Smart Security Premium, asigurați-vă că pe computer nu mai sunt instalate alte programe antivirus. Dacă pe același computer sunt instalate două sau mai multe soluții antivirus, acestea pot intra în conflict. Vă recomandăm să dezinstalați orice alte programe antivirus de pe sistemul dvs. Consultați articolul din Baza de cunoștințe ESET pentru lista instrumentelor de dezinstalare a celor mai cunoscute software-uri antivirus (disponibil în limba engleză și alte câteva limbi).