Pagini Ajutor

Bine ați venit la ghidul de utilizare a produsului ESET Smart Security Premium. Informațiile furnizate aici vă vor familiariza cu produsul și vă vor ajuta să vă securizați suplimentar computerul.

Introducere

Înainte de a utiliza ESET Smart Security Premium, vă recomandăm să vă familiarizați cu diferite tipuri de detectări și atacuri la distanță pe care le puteți întâlni când utilizați computerul.

De asemenea, am compilat o listă de caracteristici noi introduse în ESET Smart Security Premium și un ghid pentru a vă ajuta să configurați setările de bază.

Cum se utilizează paginile de ajutor ale produsului ESET Smart Security Premium

Subiectele de ajutor sunt împărțite în mai multe capitole și subcapitole. Apăsați pe F1 pentru a vizualiza informații despre fereastra în care vă aflați în acest moment.

Programul vă permite să căutați un subiect de ajutor în funcție de cuvintele cheie sau să căutați conținutul prin introducerea cuvintelor ori a expresiilor. Diferența dintre cele două metode constă în faptul că un cuvânt cheie poate fi corelat logic cu paginile de ajutor care nu conțin în text cuvântul cheie respectiv. Căutarea după cuvinte și fraze va efectua o căutare în conținutul tuturor paginilor și va afișa numai paginile care conțin cuvântul sau fraza căutat(ă) în textul respectiv.

Pentru consecvență și pentru a elimina confuzia, terminologia utilizată în acest ghid se bazează pe numele de parametri ESET Smart Security Premium. De asemenea, utilizăm un set uniform de simboluri pentru a evidenția subiectele de interes sau cu semnificație deosebită.


note

O notă este doar o scurtă observație. Deși le puteți omite, notele pot furniza informații prețioase, cum ar fi caracteristicile specifice sau un link la anumite subiecte asociate.


important

Acestea vă necesită atenția și vă încurajăm să nu le omiteți. De obicei, oferă informații care nu sunt critice, dar sunt semnificative.


warning

Acestea reprezintă informații care necesită atenție și precauție suplimentare. Avertismentele sunt plasate special pentru a vă descuraja de la comiterea unor greșeli potențial dăunătoare. Citiți și înțelegeți textul de avertizare introdus în paranteze, deoarece se referă la setări de sistem foarte sensibile sau la o acțiune riscantă.


example

Acesta este un caz de utilizare sau un exemplu practic care are drept scop să vă ajute să înțelegeți cum poate fi utilizată o anumită funcție sau caracteristică.

Convenție

Semnificație

Tip aldin

Numele elementelor de interfață, cum ar fi casete și butoane de opțiuni.

Tip cursiv

Substituenți pentru informațiile pe care le furnizați. De exemplu, nume fișier sau cale semnifică faptul că tastați calea efectivă sau un nume de fișier.

Courier New

Mostre de cod sau comenzi

Hyperlink

Oferă acces rapid și ușor la subiecte cu referințe încrucișate sau la locații Web externe. Hyperlinkurile sunt evidențiate în albastru și pot fi subliniate.

%ProgramFiles%

Directorul sistemului Windows în care sunt stocate programele instalate pe sistemul Windows.

Ajutor online reprezintă sursa principală a conținutului de ajutor. Cea mai recentă versiune Ajutor online va fi afișată automat atunci când aveți o conexiune funcțională la Internet.