Setare actualizare

Opțiunile pentru setarea actualizării sunt disponibile în structura Setări avansate (F5) la Actualizare > De bază. Această secțiune specifică informațiile despre sursa actualizării, cum ar fi serverele de actualizare utilizate și datele de autentificare pentru aceste servere.

icon_section De bază

Profilul de actualizare utilizat în uz (cu excepția cazului în care ați configurat unul în mod explicit în Setări avansate > Firewall > Rețele cunoscute) este afișat în meniul vertical Selectare profil implicit de actualizare.

Pentru a crea un profil nou, consultați secțiunea Profiluri de actualizare.

Comutarea automată între profiluri – vă permite să modificați profilul pentru o anumită rețea.

Dacă aveți probleme atunci când încercați să descărcați actualizări ale motorului de detecție sau ale modulelor, faceți clic pe Golire pentru a goli fișiere/memoria cache de actualizări temporare.

Revenire la versiunea anterioară a modulului

Dacă aveți suspiciunea că o actualizare nouă a motorului de detectare și/sau a modulelor de program este instabilă sau deteriorată, puteți reveni la versiunea anterioară și dezactiva actualizările pentru o perioadă de timp stabilită.

CONFIG_UPDATE_SOURCE

Pentru ca acestea să fie descărcate corect, este esențial să completați corect toți parametrii de actualizare. Dacă utilizați un paravan de protecție, asigurați-vă că programul ESET are permisiunea de a comunica prin Internet (de exemplu, comunicare HTTP).

icon_section Profiluri

Se pot crea profiluri de actualizare pentru diverse configurații și sarcini de actualizare. Crearea de profiluri de actualizare este utilă în special pentru utilizatorii mobili, care necesită profiluri alternative pentru proprietățile conexiunii Internet care se modifică în mod de regulat.

În meniul vertical Selectare profil pentru editare se afișează profilul selectat curent; acesta este setat în mod implicit la Profilul meu. Pentru a crea un profil nou, faceți clic pe Editare lângă Listă de profiluri, introduceți propriul dvs. Nume de profil, apoi faceți clic pe Adăugare.

icon_section Actualizări

În mod implicit, opțiunea Tip de actualizare este setată la Actualizare regulată pentru a se asigura descărcarea automată a fișierelor de actualizare de pe serverul ESET cu cel mai redus trafic de rețea. Actualizările versiunii de încercare (opțiunea Actualizare versiune de încercare) au trecut printr-o testare internă completă și vor fi disponibile pentru publicul larg în curând. Activându-le, veți avea acces la cele mai recente metode de detectare și corecții. Însă ele pot să nu fie întotdeauna stabile și NU trebuie folosite pe servere și stații de lucru care necesită disponibilitate și stabilitate maxime.

Întreabă înainte de a descărca actualizarea – Programul va afișa un mesaj de notificare, unde veți putea confirma sau refuza descărcarea fișierelor actualizării.

Întreabă dacă dimensiunea fișierului de actualizare este mai mare de (kB) – Programul va afișa un dialog de confirmare dacă dimensiunea fișierului de actualizare este mai mare decât valoarea specificată. Dacă dimensiunea fișierului de actualizare este setată la 0 kB, programul va afișa întotdeauna un dialog de confirmare.

Dezactivare notificare privind actualizări efectuate cu succes – se dezactivează notificarea din bara de sistem din colțul din colțul din dreapta jos al ecranului. Este util să selectați această opțiune dacă se execută o aplicație sau un joc pe ecran complet. Rețineți că modul pentru jocuri va dezactiva toate notificările.

Actualizări modul

Activați actualizări mai frecvente ale semnăturilor de detecție – Semnăturile de detecție vor fi activate la intervale mai scurte. Dezactivarea acestei setări poate afecta negativ rata de detecție.

Actualizare componentă program

Actualizare aplicație – Dacă este necesară reinstalarea, va fi afișată o casetă de dialog de confirmare.

icon_section Opțiuni de conectare

Pentru a utiliza un server proxy pentru a descărca actualizările, consultați secțiunea Opțiuni de conectare.