Opțiuni de conectare

Pentru a accesa opțiunile de setare a serverului proxy pentru un anumit profil de actualizare, faceți clic pe Actualizare din structura de tip arbore Setări avansate (F5) și apoi faceți clic pe Profiluri > Actualizări > Opțiuni de conectare. Faceți clic pe meniul vertical Mod Proxy și selectați una dintre următoarele trei opțiuni:

Nu utiliza server proxy

Conectare printr-un server proxy

Utilizează setări globale server proxy

Selectați opțiunea Utilizare setări globale server proxy pentru a utiliza opțiunile de configurare a serverului proxy deja specificate în ramura Instrumente > Server proxy din structura arborelui de configurare avansată.

Selectați Nu utiliza server proxy pentru a specifica faptul că nu se utilizează niciun server proxy pentru a actualiza ESET Smart Security Premium.

Opțiunea Conectare printr-un server proxy se selectează dacă:

Un alt server proxy față de cel definit în Instrumente > Server proxy este utilizat pentru a actualiza ESET Smart Security Premium. În această configurație, informațiile pentru noul server proxy trebuie specificate în adresa pentru Server proxy, Portul de comunicare (3128 implicit) și Nume utilizator și Parolă pentru serverul proxy, dacă sunt necesare.

Setările serverului proxy nu sunt setate global, dar ESET Smart Security Premium se va conecta la un server proxy pentru actualizări.

Computerul este conectat la Internet printr-un server proxy. Setările sunt preluate din Internet Explorer în timpul instalării programului, dar dacă sunt modificate (de exemplu, dacă schimbați furnizorul de servicii Internet), verificați dacă setările de server proxy listate în această fereastră sunt corecte. în caz contrar, programul nu se va putea conecta la serverele de actualizare.

Setarea implicită pentru serverul proxy este Utilizează setări globale server proxy.

Utilizați conexiunea directă dacă serverul proxy nu este disponibil – serverul proxy va fi ocolit în timpul actualizării dacă nu se poate stabili conexiunea cu acesta.


note

Câmpurile Nume utilizator și Parolă din această secțiune sunt specifice serverului proxy. Completați aceste câmpuri doar dacă numele de utilizator și parola sunt necesare pentru a accesa serverul proxy. Aceste câmpuri trebuie completate numai dacă știți că aveți nevoie de o parolă pentru acces la internet printr-un server proxy.