Actualizare program

Actualizarea regulată a produsului ESET Smart Security Premium este cea mai bună metodă de a asigura nivelul maxim de securitate pe computerul dvs. Modulul Actualizare asigură că atât modulele de program, cât și componentele sistemului sunt întotdeauna actualizate.

Cu clic pe Actualizare în fereastra principală a meniului, puteți vizualiza starea curentă a actualizării, inclusiv data și ora ultimei actualizări reușite și dacă este necesară o actualizare.

Pe lângă actualizările automate, puteți face clic pe Căutare actualizări pentru a declanșa manual o actualizare. Actualizarea regulată a modulelor și componentelor programului este un aspect important pentru menținerea protecției complete împotriva codurilor dăunătoare. Acordați atenție configurării și funcționării modulelor produsului. Trebuie să activați produsul utilizând cheia de licență pentru a primi actualizări. Dacă nu ați făcut acest lucru în timpul instalării, trebuie să introduceți cheia de licență pentru a activa produsul și a accesa serverele de actualizare ESET.


note

Ați primit cheia de licență într-un e-mail de la ESET după achiziționarea produsului ESET Smart Security Premium.

PAGE_UPDATE

Versiune curentă – arată numărul versiunii curente a produsului pe care l-ați instalat.

Ultima actualizare realizată cu succes – arată data ultimei actualizări realizată cu succes. Dacă nu vedeți o dată recentă, este posibil ca modulele produsului să nu fie actualizate.

Ultima căutare a actualizărilor realizată cu succes – arată data ultimei căutări de actualizări realizată cu succes.

Afișați toate modulele – arată despre lista modulelor de program instalate.

Faceți clic pe Căutare actualizări pentru a detecta cea mai recentă versiune ESET Smart Security Premium disponibilă.


Proces de actualizare

După ce faceți clic pe Căutare actualizări, începe descărcarea. Sunt afișate o bară de progres pentru descărcare și timpul rămas pentru descărcare. Pentru a întrerupe actualizarea, faceți clic pe Anulare actualizare.

PAGE_UPDATE_02


important

În condiții normale, veți vedea o bifă verde în fereastra Actualizare care indică faptul că programul este actualizat. Dacă lucrurile nu vedeți bifa verde, programul nu este actualizat și este mai vulnerabil la infectare. Actualizați modulele programului cât mai curând posibil.


Actualizare eșuată

Dacă primiți un mesaj de informare cu privire la actualizări eșuate ale modulelor, acesta poate fi cauzat de următoarele probleme:

1.Licență nevalidă – Licența utilizată pentru activare nu este validă sau a expirat. În fereastra principală a programului, faceți clic pe Ajutor și suport > Schimbare licență și introduceți o cheie de licență nouă.

2.Eroare la descărcarea fișierelor de actualizare – această notificare poate avea drept cauză setări de conexiune la Internet incorecte. Vă recomandăm să verificați conexiunea la Internet (deschizând un site Web la întâmplare în browserul Web). Dacă site-ul Web nu se deschide, probabil nu s-a stabilit conexiunea la Internet sau există probleme de conectivitate cu computerul. Contactați furnizorul de servicii Internet (ISP) dacă nu aveți o conexiune activă la Internet.

PAGE_UPDATE_03


important

Vă recomandăm să reporniți computerul după realizarea cu succes a unei actualizări a ESET Smart Security Premium la o versiune de produs mai nouă, pentru a vă asigura că toate modulele programului au fost actualizate corect. Nu este necesară repornirea computerului după actualizările obișnuite ale modulelor.


note

Pentru mai multe informații, consultați Depanarea mesajului „Nu s-a reușit actualizarea modulelor”.