Cum se activează controlul parental pentru un cont

Pentru a activa controlul parental pentru un anumit cont de utilizator, urmați pașii de mai jos:

1.În mod implicit, controlul parental este dezactivat în ESET Smart Security Premium. Există două metode pentru activarea controlului parental:

Faceți clic pe MODULE_INACTIVE în Setare > Instrumente de securitate > Control parental în fereastra principală a programului și schimbați starea controlului parental la activat.

Apăsați pe F5 pentru a accesa arborele Setare avansată, navigați la Web și e-mail > Control parental, apoi activați bara cu glisor de lângă Activare control parental.

2.Faceți clic pe Setare > Instrumente de securitate > Control parental în fereastra principală a programului. Chiar dacă apare Activat lângă Control parental, trebuie să configurați controlul parental pentru contul dorit făcând clic pe simbolul săgeată și selectând în fereastra următoare Protejare cont copil sau Cont părinte. În fereastra următoare, selectați data nașterii pentru a stabili nivelul de acces și paginile web recomandate corespunzătoare vârstei. Controlul parental va fi acum activat pentru contul de utilizator specificat. Faceți clic pe Conținut și setări blocate sub numele contului pentru a particulariza categoriile pe care doriți să le permiteți sau să le blocați în fila Categorii. Pentru a permite sau bloca pagini web particularizate care nu se încadrează într-o categorie, faceți clic pe fila Excepții.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL