Excepții pentru site-uri Web

Pentru a adăuga o excepție pentru un site Web, faceți clic pe Configurare > Instrumente de securitate > Control parental și apoi faceți clic pe Adăugați o excepție pentru un site Web.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL

Introduceți un URL în câmpul URL site web, selectați MAIN_SETTING_ICON_ALLOW (permis) sau MAIN_SETTING_ICON_DENY (blocat) pentru fiecare cont de utilizator specific, apoi faceți clic pe OK pentru a-l adăuga în listă.

PANEL_PARENTAL_WEBPAGES

Pentru a șterge o adresă URL din listă, faceți clic pe Configurare > Instrumente de securitate > Control parental, faceți clic pe Conținut și setări blocate în contul de utilizator dorit, faceți clic pe fila Excepții, selectați excepția, apoi faceți clic pe Eliminare.

PANEL_PARENTAL_WEB_EXCEPTIONS

În lista adreselor URL, simbolurile speciale * (asterisc) și ? (semnul întrebării) nu pot fi utilizate. De exemplu, adresele paginilor Web cu mai multe TLD trebuie introduse manual (examplepage.com, examplepage.sk etc.). Când adăugați un domeniu în listă, întregul conținut aflat în domeniul respectiv și toate subdomeniile (de exemplu, sub.examplepage.com) vor fi blocate sau permise în funcție de acțiunea aleasă de dvs. pentru adresa URL.


note

Blocarea sau permiterea unei anumite pagini Web poate fi mai precisă decât blocarea sau permiterea unei categorii de pagini Web. Atenție la modificarea acestor setări și la adăugarea unei categorii/pagini Web în listă.