Cum se permite comunicarea pentru o anumită aplicație

Dacă se detectează o conexiune nouă în modul Interactiv și dacă nu există nicio regulă corespunzătoare acesteia, vi se va solicita să permiteți sau să interziceți conexiunea. Dacă doriți ca ESET Smart Security Premium să efectueze aceeași acțiune la fiecare încercare a aplicației de a stabili o conexiune, bifați caseta de selectare Se creează regula și se memorează permanent.

DIALOG_EPFW_NEW_CONNECTION_IN_TRUSTED

Puteți crea noi reguli Firewall pentru aplicații înainte ca acestea să fie detectate de ESET Smart Security Premium în configurarea protecției firewall: deschideți fereastra principală a programului > Configurare > Protecție rețea > faceți clic pe GEAR lângă Firewall > Configurare > Avansat > Reguli > Editare.

Faceți clic pe butonul Adăugare în fila General, introduceți numele, direcția și protocolul de comunicare pentru regulă. Această fereastră vă permite să definiți acțiunea de efectuat la aplicarea regulii.

Introduceți calea către fișierul executabil al aplicației și portul local de comunicare în fila Local. Faceți clic pe fila La distanță pentru a introduce adresa și portul la distanță (dacă este cazul). Regula nou creată va fi aplicată imediat ce aplicația încearcă să comunice din nou.