Cum se rezolvă eroarea „Protecție plăți prin bancă nu poate fi redirecționată către pagina web solicitată”


note

Utilizați opțiunea Securizați toate browserele în locul redirecționării site-ului web

În mod implicit, browserul securizat Protecție plăți bancare este lansat în browserul utilizat în prezent, după ce ați vizitat un site web bancar cunoscut. În locul redirecționării site-ului web, puteți utiliza opțiunea Securizați toate browserele pentru a lansa toate browserele acceptate într-un mod securizat. Acest lucru vă permite să navigați pe internet, să accesați internet banking și să efectuați tranzacții online fără redirecționare într-o fereastră de browser securizat.

Pentru a utiliza opțiunea Securizați toate browserele, deschideți fereastra principală a programului, navigați la Configurare > Instrumente de securitate și activați bara glisorului de lângă Securizați toate browserele.

Pentru a rezolva eroarea de redirecționare a site-ului web, urmați instrucțiunile de mai jos:


important

După ce finalizați fiecare pas, verificați dacă Protecție plăți prin bancă funcționează

Dacă în continuare fereastra browserului nu funcționează, finalizați pasul următor până când funcționează din nou.

1.Reporniți computerul.

2.Asigurați-vă că folosiți cea mai recentă versiune a sistemului de operare Windows și ESET Smart Security Premium: Faceți upgrade produselor ESET Windows Home la cea mai recentă versiune.

3.Este posibil să vă confruntați cu un conflict cu software-ul de securitate terț, cu un VPN terț sau cu un firewall terț. Dezactivați sau dezinstalați temporar acest software.

4.Dezactivați toate extensiile de browser terțe.

5.Goliți memoria cache a browserului. Cum să golesc memoria cache Firefox sau cum golesc memoria cache Google Chrome în browserul meu?

6.Asigurați-vă că browserul implicit nu este exclus în Setare avansată > Web și e-mail > Filtrare protocol > Aplicații excluse. Accesați Setare avansată.

7.Dacă nu ați făcut upgrade produsului ESET în pașii anteriori, dezinstalați și instalați din nou produsul ESET. Reporniți computerul după instalare.

8.Dacă problema persistă, puteți activa opțiunea Securizați toate browserele sau puteți accesa browserul securizat din fereastra principală a programului > Instrumente > Protecție plăți bancare.

PAGE_UTILITIES


Protecție pentru operațiuni bancare și plăți reprezintă un nivel de protecție suplimentar conceput să vă protejeze datele financiare în timpul tranzacțiilor online.

In majoritatea cazurilor, browserul securizat Protecție plăți bancare este lansat in browserul folosit în prezent, când vizitați un site web bancar cunoscut.

Alegeți una dintre următoarele opțiuni de configurare pentru comportamentul browserului securizat:

Securizați toate browserele – Dacă această opțiune este activată, toate browserele web acceptate pornesc într-un mod securizat. Acest lucru vă permite să navigați pe internet, să accesați serviciile bancare prin internet și să efectuați achiziții și tranzacții online într-o singură fereastră de browser securizat, fără redirecționare.

Redirecționarea pentru site-urile web (opțiunea implicită) – Site-urile web dintr-o listă de site-uri web protejate și lista internă de internet banking redirecționează către browserul securizat. Puteți selecta ce browser (standard sau cel securizat) va fi deschis.

Când ambele opțiuni anterioare sunt dezactivate – Pentru a accesa un browser securizat in ESET Smart Security Premium, faceți click pe Instrumente > ICON_BPP Protecție plăți bancare sau pe pictograma desktop ICON_BPP Protecție plăți bancare. Browserul setat ca implicit în Windows se lansează într-un mod securizat.

Pentru a configura comportamentul browserului securizat, consultați Setarea avansată a protecției pentru plăți bancare. Pentru a activa funcționalitatea Securizați toate browserele în ESET Smart Security Premium, faceți clic pe Setare > Instrumente de securitate și activați bara cursorului Securizați toate browserele.

Utilizarea de comunicații HTTPS criptate este necesară pentru navigarea protejată. Următoarele browsere acceptă protecția pentru plăți prin bancă:

Internet Explorer 8.0.0.0+

Microsoft Edge 83.0.0.0+

Google Chrome 64.0.0.0+

Firefox 24.0.0.0+

Pentru mai multe detalii despre caracteristicile componentei Protecție plăți prin bancă, citiți următoarele articole din Baza de cunoștințe ESET, disponibile în engleză și alte câteva limbi:

Cum utilizez componenta Protecție plăți prin bancă?

Activarea sau dezactivarea componentei ESET Protecție plăți prin bancă pentru un anumit site web

Punerea în pauză sau dezactivarea componentei Protecție plăți prin bancă în produsele ESET Windows Home

ESET Protecție plăți prin bancă: erori comune

Glosar ESET | Protecție plăți prin bancă


Dacă în continuare nu puteți rezolva problema, trimiteți un e-mail Asistenței tehnice ESET.