Setare avansată pentru Protecție plăți bancare

Opțiunile de configurare sunt disponibile în Setări avansate (F5) > Web și email > Protecție plăți prin bancă.

icon_section De bază

Activare Protecție pentru operațiuni bancare și plăți – când activați Protecție pentru operațiuni bancare și plăți, lista site-urilor web protejate va deveni activă, permițându-vă să editați lista Site-uri web protejate.

Protecția browserului

Securizați toate browserele – Activați această opțiune pentru a porni toate browserele Web acceptate într-un mod securizat.

Mod instalare extensie – Din meniul vertical puteți selecta extensiile care vor putea fi instalate într-un browser securizat de ESET: Modificarea modului de instalare a extensiei nu afectează extensiile de browser instalate anterior:

Extensii esențiale – Numai extensiile cele mai esențiale dezvoltate de un anumit producător de browsere.

Toate extensiile – Toate extensiile acceptate de un anumit browser.

Redirecționarea pentru site-urile web

Activați redirecționarea site-urilor web protejate – Dacă se activează, site-urile web din lista site-urilor web protejate și cele din lista internă a operațiunilor bancare pe internet vor fi redirecționate către browserul securizat.

Site-uri Web protejate – O listă de site-uri Web pentru care puteți selecta ce fel de browser se deschide (cel normal sau cel securizat). Se va afișa sigla ESET în cadrul browserului pentru a indica faptul că este activă navigarea securizată. Pentru a edita lista, consultați Site-uri Web protejate.

Browser securizat

Activați protecția îmbunătățită a memoriei – Dacă se activează, memoria browserului securizat va fi securizată împotriva inspectării de către alte procese.

Activați componenta Protecție tastatură – Dacă această opțiune este activată, informațiile introduse de la tastatură în browserul securizat vor fi ascunse de alte aplicații. Această acțiune sporește protecția împotriva programelor de înregistrare a apăsărilor de taste.

Cadrul verde al browserului – Dacă această componentă este dezactivată, notificarea informativă în browser și cadrul verde din jurul browserului vor fi afișate pentru scurt timp în timpul pornirii browserului, apoi vor dispărea.