Cum deblocați secțiunea Setări avansate protejată prin parolă

Când doriți să accesați secțiunea Setări avansate protejată prin parolă, se afișează fereastra pentru introducerea parolei. Dacă uitați sau pierdeți parola, faceți clic pe Reinițializare parolă și tastați adresa de email pe care ați folosit-o pentru înregistrarea licenței. ESET vă va trimite un e-mail cu codul de verificare. Tastați codul de verificare, apoi scrieți și confirmați noua parolă. Codul de verificare este valabil timp de șapte zile.

Restaurați parola prin intermediul contului ESET HOME – Folosiți această opțiune dacă licența utilizată pentru activare este asociată cu contul dvs. ESET HOME. Tastați adresa de e-mail pe care o folosiți pentru a vă conecta la contul dvs. ESET HOME.

Dacă ați uitat adresa de e-mail sau dacă întâmpinați dificultăți legate de restaurarea parolei, faceți clic pe Contactați Asistența tehnică. Veți fi redirecționat către site-ul web ESET, unde puteți contacta rapid departamentul de asistență tehnică.

Generare cod pentru Asistență tehnică – Această opțiune generează un cod pentru Asistența tehnică. Copiați codul furnizat de Asistența tehnică și faceți clic pe Am un cod de verificare. Tastați codul de verificare, apoi introduceți și confirmați noua parolă. Codul de verificare este valabil timp de șapte zile.

Pentru mai multe informații, consultați secțiunea Deblocarea parolei pentru setări în produsele ESET Windows destinate persoanelor fizice.