Pictogram in het systeemvak van Windows

De belangrijkste instellingen en functies zijn toegankelijk door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram van het Windows-systeemvak TRAY_ICON.

note

Als u het Windows-systeemvak wilt openen, moet de opstartmodus van Elementen van gebruikersinterface zijn ingesteld op Volledig.

Meer informatie

Opent de pagina Controle om de huidige beveiligingsstatus en berichten aan u weer te geven.

Beveiliging tijdelijk uitschakelen

Geeft het bevestigingsdialoogvenster weer waarmee Antivirus- en antispywarebeveiliging wordt uitgeschakeld. Antivirus- en antispywarebeveiliging biedt bescherming tegen aanvallen door de communicatie via bestanden, het web en e-mails te beveiligen. In het vervolgkeuzemenu Tijdsinterval kunt u opgeven hoe lang de beveiliging wordt uitgeschakeld.

Geavanceerde instellingen

Hiermee opent u de geavanceerde instellingen van ESET Security for Microsoft SharePoint.

Logbestanden

Deze bevatten informatie over alle belangrijke programmagebeurtenissen die zich hebben voorgedaan en bieden een overzicht van gedetecteerde bedreigingen.

Vensterlay-out herstellen

Hiermee stelt u het venster van ESET Security for Microsoft SharePoint opnieuw in op de standaardgrootte en het venster wordt hiermee opnieuw op de standaardpositie van het scherm geplaatst.

Kleurmodus

Hiermee opent u de instellingen van de gebruikersinterface waar u de kleur van de grafische gebruikersinterface kunt wijzigen.

Controleren op updates

Hiermee worden de modules bijgewerkt om ervoor te zorgen dat u bent beschermd tegen schadelijke code.

Info

Biedt systeeminformatie, details over de geïnstalleerde versie van ESET Security for Microsoft SharePoint en de geïnstalleerde programmamodules, en de vervaldatum van uw licentie. Informatie over uw besturingssysteem en systeembronnen vindt u onderaan op de pagina.