Gebruikers

Configureer het gedrag van de grafische gebruikersinterface (GUI) van ESET Security for Microsoft SharePoint. U kunt de vormgeving en effecten van het programma aanpassen.

Gebruik het vervolgkeuzemenu GUI-startmodus om een keuze te maken uit de volgende startmodi voor de grafische gebruikersinterface (GUI):

Volledig: de volledige grafische gebruikersinterface wordt weergegeven.

Terminal: er worden geen meldingen of waarschuwingen weergegeven. De grafische gebruikersinterface kan alleen door de Administrator worden gestart. De gebruikersinterface moet worden ingesteld op Terminal als grafische elementen de prestaties van uw computer vertragen of andere problemen veroorzaken. U kunt eventueel ook de grafische gebruikersinterface op een terminalserver uitschakelen. Voor meer informatie over ESET Security for Microsoft SharePoint geïnstalleerd op een terminalserver verwijzen we u naar het onderwerp GUI uitschakelen op terminalserver.

Kleurmodus

Selecteer het kleurenschema voor de grafische gebruikersinterface (GUI) van ESET Security for Microsoft SharePoint in het vervolgkeuzemenu:

Hetzelfde als de systeemkleur: het kleurenschema van ESET Security for Microsoft SharePoint wordt gebaseerd op de instellingen van uw besturingssysteem.

Donker: ESET Security for Microsoft SharePoint wordt weergegeven met een donker kleurenschema (donkere modus).

Licht: ESET Security for Microsoft SharePoint wordt weergegeven met een licht kleurenschema (standaard).

Welkomstscherm weergeven bij opstarten

Schakel deze optie uit als u het welkomstscherm niet wilt weergeven wanneer het hoofdprogrammavenster van ESET Security for Microsoft SharePoint wordt gestart, bijvoorbeeld tijdens het inloggen bij het systeem.

Geluidssignaal gebruiken

ESET Security for Microsoft SharePoint speelt een geluid af als er zich een belangrijke gebeurtenis voordoet tijdens een scan, bijvoorbeeld als er een bedreiging is ontdekt of als het scannen is voltooid.

Integreren in het contextmenu

Wanneer deze optie is ingeschakeld, worden ESET Security for Microsoft SharePoint-besturingsonderdelen geïntegreerd in het contextmenu. Het contextmenu wordt weergegeven wanneer u met de rechtermuisknop op een object (bestand) klikt. In het menu staan alle acties die u kunt uitvoeren op een object.

Licentie-informatie

Als deze functie is ingeschakeld, worden berichten en meldingen over uw licentie weergegeven.

Weergeven licentie-informatie

Wanneer deze optie is uitgeschakeld, wordt de vervaldatum van de licentie op het scherm Beveiligingsstatus en Help en ondersteuning niet weergegeven.

Licentiegerelateerde toepassingsstatussen configureren

Hiermee opent u de lijst met licentiegerelateerde toepassingsstatussen.

Licentiemeldingen configureren

Wanneer deze optie is uitgeschakeld, worden de meldingen en berichten alleen weergegeven wanneer de licentie is verlopen.

Toegangsinstellingen

U kunt ongeoorloofde wijzigingen voorkomen door er met het hulpmiddel Toegangsinstellingen voor te zorgen dat de beveiliging hoog blijft.

ESET-shell

U kunt toegangsrechten voor productinstellingen, functies en gegevens configureren via eShell door het Uitvoeringsbeleid voor ESET-shell te wijzigen.

Pictogram in het systeemvak van Windows

Alle instellingen in dit gedeelte herstellen