Standaardinstellingen herstellen

U kunt instellingen terugzetten op de standaardwaarden in Geavanceerde instellingen. Er zijn twee opties. U kunt alles terugzetten op de standaardinstellingen of alleen de instellingen van een bepaald gedeelte terugzetten (de instellingen in de andere gedeelten blijven ongewijzigd).

Ongedaan maken – Alle instellingen in alle gedeelten van Geavanceerde instellingen worden teruggezet in de stand die ze hadden nadat u ESET Security for Microsoft SharePoint installeerde. U kunt deze actie beschouwen als Fabrieksinstellingen herstellen.

note

Nadat u op Standaard herstellen hebt geklikt, gaan alle wijzigingen verloren die zijn aangebracht. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Alle instellingen in dit gedeelte herstellen: hiermee worden de module-instellingen in het geselecteerde gedeelte teruggezet naar de standaardwaarden. Alle wijzigingen die u in deze sectie hebt aangebracht, gaan verloren.

resetdefault_section

Inhoud van tabellen herstellen – Indien ingeschakeld, gaan de regels, raken en profielen verloren, die handmatig of automatisch zijn toegevoegd.