Geavanceerde instellingen

U kunt algemene instellingen en opties configureren al naargelang uw behoeften. Het menu aan de linkerkant bevat de volgende categorieën:

Server

Pas uw Microsoft SharePoint-serverbeveiliging aan met behulp van een On-access filter, Databasescan op aanvraag en Regels. Bewaak en volg de prestaties van ESET Security for Microsoft SharePoint met behulp van de Prestatietellers.

Computer

Detectie van potentieel ongewenste, onveilige, verdachte toepassingen en Anti-Stealth-beveiliging inschakelen of uitschakelen. Geef uitsluitingen op van processen of bestanden en mappen. Configureer Real-timebeveiliging van bestandssysteem, ThreatSense-parameters, op de cloud gebaseerde beveiliging (ESET LiveGrid®), malwarescans (Computerscan op aanvraag en andere scanopties), Hyper-V-scan en HIPS.

Bijwerken

Configureer update-opties zoals profielen, de leeftijd van de detectie-engine, momentopnamen voor het terugdraaien van modules, updatetype, aangepaste updateserver, verbindings-/proxyserver, updatemirror, toegang tot updatebestanden, HTTP-server, gebruikersaccountdetails voor netwerkverbinding.

Netwerktoegangsbeveiliging

Netwerkbeveiliging beheren: Netwerkverbindingsprofiel, firewall, netwerkaanvalbeveiliging (IDS), beveiliging tegen brute-force aanvallen en botnetbeveiliging.

Web en e-mail

Hiermee kunt u het volgende configureren: Protocolfiltering en uitsluitingen (Uitgesloten toepassingen en IP-adressen), opties voor SSL/TLS-protocolfiltering, Beveiliging van e-mailclient (integratie, e-mailprotocollen, waarschuwingen en meldingen), Beveiliging van webtoegang (HTTP/HTTPS-webprotocollen en URL-adresbeheer) en Antiphishing-beveiliging voor e-mailclients.

Apparaatbeheer

Hiermee kunt u integratie inschakelen en regels en groepen voor Apparaatbeheer configureren.

Instellingen voor hulpmiddelen

Hiermee kunt u hulpmiddelen aanpassen, zoals ESET CMD, ESET RMM, WMI-provider, ESET PROTECT-scandoelen, meldingen van Windows Update, Logbestanden, E-mailmeldingen, Diagnostische gegevens, Cluster, enz.

Connectiviteit

Geef indien nodig de instellingen van de proxyserver op.

Gebruikers

Hiermee configureert u het hoofdprogrammavenster, licentie-informatie, wachtwoordbeveiliging, eShell-uitvoeringsbeleid en meer.

Meldingen

Hiermee configureert u meldingen die op het bureaublad worden weergegeven of per e-mail worden verzonden, bijvoorbeeld meldingen over de status van toepassingen, bureaubladmeldingen, interactieve waarschuwingen en meldingen over doorsturen.