Meldingen

Meldingen op het bureaublad en ballontips zijn alleen informatief bedoeld en hiervoor is geen gebruikersinteractie vereist. Ze worden weergegeven in het systeemvak rechtsonder in het scherm. Meer gedetailleerde opties, zoals weergavetijd van meldingen en transparantie van het venster, kunnen hieronder worden aangepast.

Voor het beheer van ESET Security for Microsoft SharePoint-meldingen gaat u naar Geavanceerde instellingen (F5) > Meldingen. U kunt de volgende typen configureren:

Toepassingsstatussen: klik op Bewerken om te selecteren welke toepassingsstatussen worden weergegeven in het startgedeelte van het hoofdprogrammavenster.

Bureaubladmeldingen: kleine pop-upvensters naast de taakbalk van het systeem.

Interactieve waarschuwingen: waarschuwingsvensters en berichtvakken waarvoor gebruikersinteractie is vereist.

Doorsturen (e-mailmeldingen): meldingen worden verzonden naar een opgegeven e-mailadres.