Vermoedelijke bedreiging geblokkeerd

Deze situatie kan zich voordoen wanneer een toepassing op uw computer schadelijk verkeer naar een andere computer in het netwerk probeert te verzenden, misbruik maakt van een beveiligingsprobleem of als iemand poorten in uw netwerk probeert te scannen.

Bedreiging: naam van de bedreiging.

Bron: netwerkadres van bron.

Doel: netwerkadres van doel.

Blokkeren stoppen: hiermee maakt u een IDS-regel voor de vermoedelijke bedreiging met instellingen om communicatie toe te staan.

Blijven blokkeren: blokkeert de gedetecteerde bedreiging. Als u een IDS-regel wilt maken met instellingen om communicatie voor deze bedreiging te blokkeren, selecteert u Niet opnieuw op de hoogte brengen.

note

De informatie die in dit meldingsvenster wordt weergegeven, kan variëren en is afhankelijk van het type gedetecteerde bedreiging. Zie Typen externe aanvallen of Typen detecties voor meer informatie over bedreigingen en andere gerelateerde termen.