Nieuwe functies

Nieuwe functies en verbeteringen in ESET Mail Security:

Rapporten over beveiligingsstatistieken bevatten informatie over gedetecteerde bestandstypen en -extensies en kunnen nu worden verzonden in .CSV-bestandsindeling.

Microsoft 365-scan op aanvraag is geherstructureerd zodat Graph API kan worden gebruikt tijdens de voorbereiding op de buitengebruikstelling van EWS.

Beheer van beveiligingsproblemen en patches: ESET PROTECT biedt een functie waardoor u ESET Mail Security een routinematige scan op uw server kunt laten uitvoeren om geïnstalleerde software met mogelijke beveiligingsrisico's te detecteren. Patchbeheer helpt om systemen en toepassingen veilig te houden tegen bekende beveiligingsproblemen en exploits. De daadwerkelijke patch wordt handmatig uitgevoerd, zodat u volledige controle hebt over het tijdstip waarop u de patch wilt toepassen. VAPM is niet beschikbaar in ESET PROTECT On-Prem.

ESET PROTECT Hub Ondersteuning.

Automatische uitsluitingen: uitgevoerd via willekeurige aanmeldingsgegevens.

Homogliefen worden nu geëvalueerd om phishing te detecteren.

E-mailmeldingen over regels kunnen nu worden verzonden naar de oorspronkelijke ontvangers (E-mailmelding verzenden over regelactie).

ESET Cluster: de wizard Cluster biedt informatie over het resultaat van productactivering op afzonderlijke knooppunten. Verbeteringen in de logboekregistratie met betrekking tot ESET Cluster en de feedback van knooppunten, voornamelijk om de duidelijkheid te verbeteren.

Ondersteuning voor .CSV in eShell: hiermee kan eShell logboeken rechtstreeks exporteren naar een CSV-bestand. Deze functionaliteit stelt u nu in staat om gegevens van meerdere servers regelmatig en efficiënter te aggregeren, zonder dat u de uitvoer van eShell handmatig opnieuw moet opmaken.

Andere kleine verbeteringen en bugfixes.

Zie de gedetailleerde changelogs voor ESET Mail Security.