Wizard Scan van Microsoft 365-postvakken

ESET Mail Security ondersteunt scans van externe Microsoft 365-postvakken en openbare mappen, zoals traditionele on-demand scans van de postvakdatabase. Als u deze functie wilt activeren, moet u de ESET Mail Security-scanner registreren.

Snelle koppelingen:

Uw ESET Mail Security-scanner registreren

Registratie van ESET Mail Security-scanner ongedaan maken

Als u de ESET Mail Security-functie Scan van Microsoft 365-postvakdatabase wilt gaan gebruiken, moet u de toepassing ESET Mail Security-scanner registreren in Microsoft Azure. Op de pagina Instellingen voor Scan van Microsoft 365-postvak wordt uw registratiestatus weergegeven. Als u al bent geregistreerd, worden de registratiedetails weergegeven (tenant-id, toepassing-id, object-id en certificaatvingerafdruk). U kunt ESET Mail Security-scanner registreren of de registratie ervan ongedaan maken:

wizard_registration

Na de registratie is de scan van de Microsoft 365-postvakdatabase beschikbaar in het menu Scannen met een lijst met postvakken (en openbare mappen) die kunnen worden geselecteerd voor scans.

note

Opnieuw registreren met een ander account: Als u ESET Mail Security-scanner wilt registreren voor een nieuw Microsoft 365-account, moet u eerst de Registratie van ESET Mail Security-scanner ongedaan maken voor het eerder gebruikte account en vervolgens registreren voor het nieuwe Microsoft 365-beheerdersaccount.

U kunt ESET Mail Security-scanner vinden als geregistreerde toepassing in Microsoft Azure. Klik op Azure Active Directory > App-registraties en klik op Alle toepassingen weergeven. Hier ziet u de vermelding van de app ESET Mail Security-scanner. Klik op de app om de details ervan te zien.