Registratie van ESET Mail Security-scanner ongedaan maken

U kunt het proces voor het ongedaan maken van de registratie gebruiken om het certificaat en de app ESET Mail Security-scanner te verwijderen uit Microsoft Azure. Met dit proces worden ook de lokale afhankelijkheden verwijderd en komt de optie Registreren opnieuw beschikbaar.

1.Klik op Instellingen > Server > Microsoft 365-postvakscan en klik op Registratie ongedaan maken om ESET Mail Security-scanner te verwijderen. Er wordt een wizard voor het ongedaan maken van de registratie geopend.

wizard_unregistration

2.Klik op Registratie ongedaan maken om te bevestigen dat u ESET Mail Security-scanner wilt verwijderen. Wacht tot het ongedaan maken van de registratie bij Microsoft Azure is voltooid.

wizard_unregistration2

3.Als het registratieproces is voltooid, wordt in de wizard het bericht Registratie ongedaan maken is gelukt weergegeven.