ESET Mail Security-scanner registreren

Als u scans van de Microsoft 365-postvakdatabase wilt activeren, moet u de app ESET Mail Security-scanner registreren bij Microsoft Azure. Ga als volgt te werk:

1.Klik op Registreren om de registratie van ESET Mail Security-scanner te starten. Er wordt een registratiewizard geopend.

wizard_registration

2.Kopieer de opgegeven code, klik op Verificatiepagina openen en voer de code in.

wizard_registration2

3.Er wordt een webbrowser gestart waarin de Microsoft-pagina Kies een account wordt geopend. Klik op het account dat u gebruikt, indien beschikbaar, of voer de referenties van uw Microsoft 365-beheerdersaccount in en klik op Aanmelden.

4.Voor de app ESET Mail Security-scanner zijn drie typen machtigingen vereist, zoals vermeld in het acceptatiebericht. Klik op Accepteren om ESET Mail Security-scanner toegang te geven tot uw Microsoft 365-gegevens.

wizard_registration_access_rights

5.Sluit de webbrowser en wacht tot de registratie van de ESET Mail Security-scanner is voltooid. Het bericht Registratie is gelukt wordt weergegeven.

wizard_registration_successful

6.Openbare mappen (optioneel)

Als u openbare mappen wilt scannen, geeft u de naam van een principalgebruikersaccount op (wachtwoord niet vereist) voor imitatie. Dit gebruikersaccount moet zijn geconfigureerd voor toegang tot alle openbare mappen. Klik op Gereed.