Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Setări

Pentru a accesa setările programului, atingeți Meniu hamburger_menu în ecranul principal ESET Mobile Security (sau apăsați pe butonul Meniu de pe dispozitiv) și atingeți Setări.

Backup & Restore

ESET Mobile Security vă permite să creți un fișier de rezervă care conține setările ESET Mobile Security. Puteți descărca acest fișier pe un dispozitiv extern și îl puteți folosi pentru a vă restaura setările ESET Mobile Security.

Limbă

În mod implicit, ESET Mobile Security se instalează în limba setată implicit pe dispozitivul dvs. (în setările Limbă și tastatură din Android OS). Pentru a modifica limba interfeței de utilizator a aplicației, atingeți Limbă și selectați limba dorită.

Notificare permanentă

(Această opțiune este disponibilă numai pentru Android 7 și versiuni superioare)

Dacă nu doriți să se afișeze notificarea, debifați Notificare permanentă și atingeți Dezactivare. Dacă nu doriți ca notificarea să fie afișată, debifați Notificare permanentă și atingeți Dezactivare.

Consimțământul utilizatorului

Permiteți ESET LiveGrid© - Pentru a citi mai multe despre sistemul de feedback ESET LiveGrid©, vizitați secțiunea Setări avansate.

Permitere analize pentru îmbunătățirea produselor - ESET Mobile Security va trimite informații anonime despre aplicație (performanțe, statistici despre funcționare) care ne vor ajuta să îmbunătățim aplicația și serviciile pe care le oferim. Pentru a citi mai multe despre informațiile pe care le colectăm, vizitați capitolul Politica de confidențialitate.

Permitere utilizare date în scopuri de marketing

Actualizare

Pentru protecție maximă, este important să utilizați cea mai recentă versiune de ESET Mobile Security. Atingeţi Actualizare pentru a vedea dacă este disponibilă pentru descărcare o versiune mai nouă de pe site-ul Web ESET. Această opțiune nu este disponibilă dacă ați descărcat ESET Mobile Security de pe Google Play – în acest caz, produsul este actualizat de pe Google Play.

Dezinstalare

Rularea expertului Dezinstalare va elimina definitiv ESET Mobile Security de pe dispozitiv. Dacă protecția Anti-Theft este activată, vi se va solicita să introduceți codul PIN de securitate/traseul pentru ESET Mobile Security sau amprenta. Pentru a dezinstala produsul manual, urmați pașii descriși în această secțiune.


note

Protecție împotriva dezinstalării

Dezinstalarea protecției nu este activă în Android versiunea 7.0 și versiuni ulterioare.