Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Setări avansate

Deschideți aplicația ESET Mobile Security și atingeți pictograma meniu hamburger_menu> Antivirus > trei puncte în colțul dreapta susthree_dots_menu > Setări avansate.

Nivel de scanare

Există două tipuri de niveluri de scanare dintre care puteți alege:

Smart – scanarea Smart va scana aplicațiile instalate, fișierele DEX (fișiere executabile pentru Android OS), SO (biblioteci), arhivele cu o profunzime maximă de scanare de 3 arhive imbricate, precum și conținutul cartelelor SD.

În profunzime – vor fi scanate toate tipurile de fișiere, indiferent de extensia acestora, atât în memoria internă, cât și pe cartela SD.

Protecție în timp real

Scanerul în timp real se lansează automat la pornirea sistemului și scanează fișierele cu care interacționați. Acesta scanează automat directorul Descărcare și aplicațiile instalate sau actualizate.

Sistemul bazat pe reputațieESET LiveGrid©

ESET LiveGrid© este un sistem de prevenție conceput pentru a furniza dispozitivului un nivel suplimentar de securitate. Acesta monitorizează programele și procesele în execuție pe sistem, folosind date colectate de la milioane de utilizatori ESET din întreaga lume. Acest lucru ne permite să oferim tuturor utilizatorilor o protecție proactivă mai bună și mai precisă și o viteză de scanare mai mare tuturor utilizatorilor ESET. Vă recomandăm să activați această caracteristică.

Sistemul de feedback ESET LiveGrid©

Acest sistem de feedback ne permite să adunăm statistici anonime, rapoarte privind opririle neașteptate și date de diagnosticare despre obiecte suspecte, pe care le procesăm în mod automat pentru a crea mecanismul de detectare în sistemul nostru cloud.

Unități media portabile

ESET Mobile Security scanează toate unitățile media portabile conectate la dispozitiv (unități flash USB, hard diskuri externe etc.).

Detectare aplicaţii potenţial nedorite

O aplicație potențial nedorită este un program care conține adware, instalează bare de instrumente, ține evidența rezultatelor căutării sau are alte obiective neclare. Pot exista situații în care considerați că beneficiile oferite de aplicația potențial nedorită depășesc riscurile. Din acest motiv, ESET atribuie acestei categorii de aplicații un risc mai scăzut în comparație cu cel al programelor software rău intenționate.

Detectare aplicații potențial periculoase

Există multe aplicații legitime care au rolul de a simplifica administrarea dispozitivelor din rețea. Această clasificare cuprinde programe precum instrumente de acces la distanță, aplicații pentru spargerea parolelor și de înregistrare a tastelor. Aplicațiile potențial periculoase constituie clasificarea utilizată pentru software comercial legitim. Cu toate acestea, pe mini greșite, pot fi utilizate în mod neadecvat și cu rea intenție. Activați opțiunea Detectare aplicații potențial nesigure pentru a monitoriza această categorie de aplicații și să le blocați dacă doriți acest lucru.

Server de actualizare

Această opțiune vă permite să activați actualizările pe dispozitivul de pe serverul de prelansare. Actualizările versiunii de încercare au trecut prin teste interne amănunțite și vor fi disponibile publicului larg în curând. Puteți beneficia de acces timpuriu la cele mai recente metode de detectare și remedieri. Cu toate acestea, este posibil ca actualizările de prelansare să nu fie suficient de stabile în permanență. Pentru a verifica versiunile modulelor de program curente, atingeți cele trei puncte three_dots_menu din ecranul principal ESET Mobile Security și atingeți Despre > ESET Mobile Security. Vă recomandăm ca utilizatorii de bază să lase opțiunea Server de lansare selectată în mod implicit.