Innstillinger

For å få tilgang til programmets innstillinger, klikker du på Menyen hamburger_menu på ESET Mobile Security hovedskjermen (eller trykk på Meny-knappen på enheten din) og klikk på Innstillinger.

Sikkerhetskopier og gjenopprett

ESET Mobile Security lar deg opprette en sikkerhetskopifil som inneholder innstillingene dine for ESET Mobile Security. Du kan laste ned denne filen til en ekstern enhet og bruke den til å gjenopprette innstillingene dine for ESET Mobile Security.

Språk

Som standard er ESET Mobile Security installert i språket som er satt som systemstandard på enheten (i Android OS Språk og tastatur-innstillinger). For å bytte språk på brukergrensesnittet i programmet, trykker du på Språk og velger det språket du vil ha.

Permanent varsling

(Dette valget er kun tilgjengelig for Android 7 og eldre)

ESET Mobile Security vil vise en varsling i nedre del av varslingspanelet i Android. Hvis du ikke vil at varselet skal vises, opphever du Permanent varsling-merkingen og trykker på Slå av.

Brukersamtykke

Tillat ESET LiveGrid© – Hvis du vil finne ut mer om ESET LiveGrid©-tilbakemeldingssystemet, gå til Avanserte innstillinger-delen.

Tillat analyser for å bidra til å forbedre produktene våre – ESET Mobile Security vil sende anonym programinformasjon (ytelse, driftsstatistikk) som vil hjelpe oss med å gjøre programmet vårt og tjenestene våre bedre. For å finne ut mer om informasjonen vi samler inn, besøk kapittelet med personvernerklæringen.

Tillat databruk for markedsføringsformål

Oppdater

For maksimal beskyttelse er det viktig å bruke siste versjon av ESET Mobile Security. Klikk på Oppdater for å se om det finnes en nyere versjon tilgjengelig for nedlasting fra ESETs nettsted. Dette alternativet er ikke tilgjengelig hvis du har lastet ned ESET Mobile Security fra Google Play – i dette tilfellet oppdateres produktet oppdatert fra Google Play.

Avinstaller

Hvis du kjører avinstalleringsveiviseren, fjernes ESET Mobile Security permanent fra enheten. Hvis Anti-Theft-beskyttelse er aktivert, blir du bedt om å oppgi ESET Mobile Security-sikkerhets-PIN-koden eller -mønsteret, eller fingeravtrykket ditt. Hvis du vil avinstallere produktet manuelt, følg fremgangsmåten som er beskrevet i denne delen.

note

Avinstalleringsbeskyttelse

Avinstalleringsbeskyttelse er ikke aktiv i Android-versjoner 7.0 og nyere.