Kundeservice

ESETs kundeservicespesialister er tilgjengelige for å gi administrativ assistanse eller teknisk støtte for ESET Mobile Security eller hvilket som helst annet ESET-produkt.

help-iconKontakt ESETs kundeservice.

Slik sender du en støtteforespørsel direkte fra enheten:

1.Trykk på Meny hamburger_menu på hovedskjermen for ESET Mobile Security (eller trykk på Meny-knappen på enheten din).

2.Trykk på Kundeservice.

3.Trykk på Kundeservice for å opprette en forespørsel om teknisk støtte.

4.Fyll ut alle obligatoriske felt. ESET Mobile Security inkluderer avansert loggingsfunksjonalitet for å diagnostisere potensielle tekniske problemer.

5.Hvis du vil gi ESET en detaljert programlogg, må du kontrollere at Send programlogg er valgt (standard).

6.Trykk på Send inn for å sende forespørselen.

7.En av ESETs kundeservicespesialister vil kontakte deg på e-postadressen du oppgav.

Diagnoseloggene ble slettet hvis du avinstallerte og installerte ESET Mobile Security på nytt som en del av feilsøkingen. Vi anbefaler at du gjenskaper problemet på nytt og sender loggene etterpå.

important

Programmet kan ikke åpnes eller svarer ikke

For å sende inn en henvendelse til ESETs brukerstøtte hvis ESET Mobile Security ikke svarer eller ikke kan åpnes, gå til Oppsett > Programmer > ESET Mobile Security > Lagring > Administrer lagring. Klikk på Kundeservice og fyll ut alle de obligatoriske feltene.