Programkontroll

Programkontroll utfører en kontroll av programmene som er installert på enheten som kan ha tilgang til tjenester som koster deg penger, spore posisjonen din eller lese identitetsinformasjon, kontakter eller tekstmeldinger. ESET Mobile Security gir en oversikt over disse programmene sortert etter kategori. Trykk på hver kategori for å se dens detaljerte beskrivelse. Klikk på et program for å vise detaljer om tillatelser.