Avinstallering

ESET Mobile Security kan avinstalleres med Avinstaller-veiviseren tilgjengelig fra hovedmenyen i ESET Mobile Security .

note

Merk

Avinstallering av ESET Mobile Security-produktet vil frigjøre ett sete fra lisensen din.

1.Trykk på Meny hamburger_menu.

2.Trykk på Oppsett.

3.Trykk på Avinstaller.

4.Hvis Anti-Theft-beskyttelse er aktivert, blir du bedt om å oppgi ESET Mobile Security-sikkerhets-PIN-koden eller -mønsteret, eller fingeravtrykket ditt.

5.Trykk på Avinstaller.

Alternativt kan du følge trinnene nedenfor for å manuelt avinstallere produktet:

Android 7 og senere:

1.Gå til Innstillinger og trykk Administrer apper > ESET Mobile Security > Avinstaller. Hvis Anti-Theft-beskyttelse er aktivert, kan du bli bedt om å deaktivere Enhetsadministrator for ESET Mobile Security før avinstallasjon.

Eller

1.I ESET Mobile Security trykker du på hovedmenyknappen hamburger_menu for å åpne hovedmenyen.

2.Velg Oppsett.

3.Trykk på Avinstaller.

4.Trykk på Avinstaller på nytt for å bekrefte avgjørelsen din.

Android 6:

1.Trykk på startikonet launcher på startskjermbildet til Android (eller naviger til Hjem > Meny) og trykk Innstillinger > Sikkerhet > Enhetsadministratorer. Velg ESET Mobile Security og trykk Deaktiver. Trykk på Lås opp og oppgi sikkerhets-PIN-koden eller -mønsteret. Du kan hoppe over dette trinnet hvis programmet ikke lenger er definert som enhetsadministrator.

2.Gå tilbake til Innstillinger og trykk Administrer apper > ESET Mobile Security > Avinstaller.