Koble til ESET HOME

Hvis du vil bruke denne funksjonen, oppgraderer du til ESET Mobile Security versjon 6.3 eller senere.

important

Aktivering av ESET Mobile Security via ESET HOME

Hvis du vil aktivere én enhet via ESET HOME for andre gang (for eksempel etter at du har installert ESET Mobile Security på nytt), må du fjerne enheten manuelt fra lisensen i ESET HOME før du går videre. Ellers vil du ikke kunne aktivere denne enheten via ESET HOME.

Koble enheten til en eksisterende ESET HOME-konto

1.Trykk på menyknappen hamburger_menu.

2.Trykk på ESET HOME-konto.

arrow_down_homeFortsett med Google.
arrow_down_homeFortsett med Apple.
arrow_down_homeSkann QR-kode
arrow_down_homeFortsett med e-post

3.Hvis du logger på ESET HOME-kontoen din for første gang med denne enheten, oppretter du et kallenavn for enheten for å identifisere enheten i ESET HOME. Trykk på Neste.

4.Hvis du bruker en gratis eller prøvelisens og har en tilgjengelig lisens i ESET HOME, blir du tilbudt å aktivere ESET Mobile Security.

a.Velg gjeldende lisens.

b.Trykk på Aktiver.

5.Trykk på Fullfør.

Opprett en ESET HOME-konto og koble enheten til den

1.Trykk på menyknappen hamburger_menu.

2.Trykk på ESET HOME-konto.

3.Trykk på Opprett konto.

4.Skriv inn e-postadressen og passordet.

important

Krav til passord

Passordet må bestå av minst ti tegn og inneholde minst en liten bokstav, en stor bokstav og ett tall.

5.Trykk på Opprett konto for å motta en bekreftelseskobling via e-post.

6.Opprett et kallenavn for enheten, og trykk på Neste.

7.For at ESET Mobile Security skal fungere riktig, trykk på Fortsett for å gi Alle filer-tilgangstillatelsen.

8.Trykk på Start første skanning.

9.For å fullføre registreringen trykker du på lenken i e-postbekreftelsen.

Koble enheten fra ESET HOME

1.Trykk på menyknappen hamburger_menu.

2.Trykk på ESET HOME-konto.

3.Trykk på Koble fra enhet. Dette alternativet er ikke tilgjengelig hvis enheten ikke er koblet til ESET HOME.

4.Bruk fingeravtrykket ditt, eller skriv inn PIN-koden.

5.Trykk på Koble fra.