Avanserte innstillinger

Åpne ESET Mobile Security-programmet ditt og trykk på menyikonet hamburger_menu> Virusbeskyttelse > tre prikker i øvre høyre hjørnethree_dots_menu > Avanserte oppsett.

Skannenivå

Det er to skannenivåer å velge mellom:

Smart – Smart skanning skanner installerte programmer, DEX-filer (kjørbare filer for Android OS), SO-filer (bibliotek), arkiver med en maksimal skanningsdybde på 3 arkiver og innholdet på SD-kortet.

I dybden – En dyp skanning vil skanne alle filtyper uansett filnavn, både de i internminne og på SD-kortet.

Sanntidsbeskyttelse

Sanntidsskanneren starter automatisk ved systemoppstart, og kontrollerer filer som du samhandler med. Den skanner automatisk Nedlasting-mappen og installerte eller oppdaterte programmer.

ESET LiveGrid©-omdømmesystem

ESET LiveGrid© er et forebyggende system designet for å gi enheten med et ekstra sikkerhetsnivå. Den overvåker hele tiden systemets aktive programmer og prosesser mot den nyeste informasjonen, som er samlet inn av millioner av ESET-brukere over hele verden. Dette gjør oss i stand til å tilby større og mer presis proaktiv beskyttelse og skannehastighet til ESET-brukere. Vi anbefaler at du aktiverer denne funksjonen.

ESET LiveGrid©-tilbakemeldingssystem

Gjennom dette tilbakemeldingssystemet kan vi samle inn anonym statistikk, kræsj-rapporter og diagnostikkdata om mistenkelige objekter, som vi behandler automatisk for å opprette deteksjonsmekanismen i skysystemet vårt.

Flyttbare medier

ESET Mobile Security skanner alle flyttbare medier som er koblet til enheten (USB-flashstasjoner, eksterne harddisker osv.).

Oppdag potensielt uønskede programmer

Et potensielt uønsket program er et program som inneholder adware, installerer verktøylinjer, sporer søkeresultater, eller har andre uklare mål. Det kan være noen situasjoner hvor du føler at fordelene med det potensielt uønskede programmet oppveier risikoene. Av denne grunnen tildeler ESET denne kategorien av programmer en lavere risiko sammenlignet med skadelig programvare.

Aktiver gjenkjenning av potensielt utrygge programmer

Det finnes mange legitime programmer som er designet for å forenkle administreringen av nettverksenheter. Denne klassifiseringen inkluderer programmer som for eksempel verktøy for ekstern tilgang, programmer for å knekke passord samt tastlogger. Potensielt utrygge programmer er en klassifisering som brukes om kommersiell, lovlig programvare. Men i feil hender, kan de bli misbrukt til ondsinnede formål. Aktiver alternativet Registrerer potensielt usikre programmer for å overvåke denne kategorien av programmer eller blokkere dem hvis du vil.

Oppdater server

Dette alternativet lar deg aktivere oppdateringene til enheten din fra testmodusserveren. Forhåndsoppdateringer har gjennomgått grundig intern testing og vil snart være tilgjengelig for alle. Du kan dra nytte av tidlig tilgang til de nyeste deteksjonsmetodene og feilrettelsene. Det kan imidlertid hende at testoppdateringer ikke er helt stabile hele tiden. For å kontrollere versjonene av de gjeldende programmodulene, trykk på de tre prikkene three_dots_menu på hovedskjermen for ESET Mobile Security, og trykk på Om > ESET Mobile Security. Vi anbefaler at vanlige brukere lar alternativet Utgivelsesserver forbli valgt som standard.