Live installationsprogram

Når du har hentet installationspakken Live-installationsprogram, skal du dobbeltklikke på installationsfilen og følge den trinvise vejledning i installationsguiden.

important

Du skal have forbindelse til internettet for at bruge denne installationstype.

INSTALLATION_LIVE

1.Vælg det ønskede sprog i rullemenuen, og klik på Fortsæt.

note

Hvis du installerer en nyere version oven på den tidligere version med adgangskodebeskyttede indstillinger, skal du indtaste din adgangskode. Du kan konfigurere adgangskoden til indstillingerne i Opsætning af adgang.

2.Vælg dine indstillinger for følgende funktioner, læs slutbrugerlicensaftalen og fortrolighedspolitikken, og klik på Fortsæt, eller klik på Tillad alt, og fortsæt for at aktivere alle funktioner:

ESET LiveGrid®-feedbacksystem

Potentielt uønskede programmer

Program til forbedring af kundeoplevelsen

note

Ved at klikke på Fortsæt eller Tillad alt, og fortsæt accepterer du slutbrugerlicensaftalen og er indforstået med fortrolighedspolitikken.

3.Hvis du vil aktivere, administrere og få vist enhedens sikkerhed ved hjælp af ESET HOME, skal du knytte enheden til ESET HOME-kontoen. Klik på Spring login over for at fortsætte uden at oprette forbindelse til ESET HOME. Du kan knytte din enhed til din ESET HOME-konto på et senere tidspunkt.

4.Hvis du fortsætter uden at oprette forbindelse til ESET HOME, skal du vælge en aktiveringsindstilling. Hvis du installerer en nyere version oven på den tidligere version, angives din aktiveringsnøgle automatisk.

5.Installationsguiden bestemmer, hvilket ESET-produkt der installeres, på baggrund af din abonnement. Den version, der har flest sikkerhedsfunktioner, er altid valgt på forhånd. Klik på Skift produkt, hvis du vil installere en anden version af ESET-produktet. Klik på Fortsæt for at starte installationsprocessen. Det kan tage lidt tid.

note

Hvis der er rester (filer eller mapper) af ESET-produkter, der er fjernet tidligere, bliver du bedt om at tillade, at de fjernes. Klik på Installer for at fortsætte.

6.Klik på Udført for at afslutte installationsguiden.

MONITOR_RED Fejlfinding i forbindelse med installation.

note

Når produktet er installeret og aktiveret, begynder overførslen af modulerne. Beskyttelse initialiseres, og visse funktioner virker måske ikke korrekt, medmindre overførslen af modulerne er fuldført.