Sikkerhedsværktøjer

Åbn programmets hovedvindue > Opsætning > Sikkerhedsværktøjer for at justere følgende moduler:

Sikker bank og browsing – Tilføjer et ekstra lag af browserbeskyttelse, der er designet til at beskytte dine økonomiske data under onlinetransaktioner. Aktivér Beskyt alle browsere i avancert opsætning af Sikker bank og browsing for at starte alle understøttede webbrowsere i sikker tilstand.

Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed i browser – hold din onlineaktivitet privat og sikker uden at efterlade et digitalt fodaftryk.

Anti-Theft – Aktivér Anti-Theft for at beskytte din computer i tilfælde af tab eller tyveri.